NATO remme til salg!

De flotte NATO remme er nu til salg her på bloggen!

Køb de populære direkte her på bloggen eller find dem i flere flotte farver i showroomet på Kochsgade.

img_9484

 

 

Blå, hvid, rød rem på 22mm.

 

Hvid, blå rød rem på 22mm.

 

Blå, tynd hvid og rød rem på 22mm.

 

Blå, tynd hvid og tynd rød rem på 24mm.

 

 

img_9487

 

Sort med 2 hvide striber på 20mm.

 

Sort med 2 grå striber på 20mm.

 

Hvid med 2 sorte striber på 20mm.

 

Sort med 1 hvid stribe på på 20mm.

 

img_9489

 

Kernelæder med sølvspænder på 20mm.

 

img_9492

 

Blå med hvide prikker på 20mm.

 

Blå med hvide linjer på 20mm.

 

 

img_9493

 

Sort kernelæder rem med sølv spænder på 20mm.

 

Army rem med sølv spænder på 22mm.

 

 

Historien bag NATO remmen

NATO remmen blev oprindeligt fremstillet for det britiske forsvarsministerium med det mål for øje at bruge dem i den britiske hær. På trods af dens betegnelse ’NATO rem’, har remmen ikke noget at gøre med organisationen NATO (North Atlantic Treaty Organization), men betegnelsen opstod derimod som en forkortelse af ’NATO Stock Number (NSN)’, som blev brugt i militæret til at identificere remmen, hvortil remmen fik sin betegnelse ’NATO’.

Den mere korrekte betegnelse for en ’NATO rem’, er ’Strap, Wrist Watch’ som den blev kaldt af det britiske militær. Ydermere er remmen tit refereret til som en G10 rem, af den årsag at de britiske soldater først skulle udfylde formlen G1098 (som så blev forkortet til G10) for at kunne få udleveret en rem.

NATO remmen var da den blev introduceret i den britiske hær kendetegnet ved at være 20 mm i bredden, have farven ’Admiralty Grey’ og været installeret med et ekstra stykke nylon som gik under urkassen, for at sikre at uret blev hvor det skulle, selv i pressede situationer. I løbet af årene har militæret modificeret deres version af NATO remmen en smule, både i forbindelse med farve og bredde på remmene.

NATO rem Grå NATO rem i farven ‘Admiralty Grey’

I et større perspektiv har NATO remmen igennem årenes løb vundet mange ur entusiasters hjerte verden over. Dette har medført at udvalget af farver, størrelser og materialer er eksploderet, så der i dag findes et virvar af valgmuligheder til at sætte på de tikkende værker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *