pop up shoppen -Kunstfabrikken

Jeg fik vist ikke fortalt hvad kunstfabrikken er..Det er en pop up shop, der åbner den 26 November midt i Odense. Kunstfabrikken lukker igen den 13 December..men hvem ved, måske dukker den op i andre og nye klæder senere.Den ligger på hjørnet af vintapperstræde og slotsgade. (til de Odenseanske læsere..Den gamle Kreabutik)
I disse dage går al min tid med at forberede åbningen på Lørdag. Der er alt det administrative, som at få dankortmaskinen op at køre, mails til udstillerne, markedsføring, rengøring og en masse andre opgaver. Ind imellem kaster jeg mig over min symaskine og kreerer bl.a. disse puder.
Jeg har fundet et lille firma i Århus der lavet møbelknapper..jeg venter spændt på at modtage dem..
De skal på puderne. Jeg prøver at huske, at ligge et billede herind af dem.
Hvordan skal dine puder se ud?
Personligt var jeg blevet træt af de mange 3 kombi puder..puder der var syet af 2 – 3 slags stof.. med blomster, motiver og tern på kryds og tværs.Jeg savnede lidt ro og enkelthed.
Enhver kan se, at jeg er inspireret af Hay s lækre puder..men gør det noget?
Jeg håber at se mange af jer i butikken.

God lørdag!

One thought on “pop up shoppen -Kunstfabrikken

  1. albers Svar

    Ubs….Kunstfabrikken lukker først den 23 December og ikke den 13 som jeg fik skrevet!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *